Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 00:50 - Ох на мама садистчето!!!
Автор: zlokuche Категория: Други   
Прочетен: 15957 Коментари: 46 Гласове:
15

Последна промяна: 08.04.2012 00:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Като в третокласен филм на ужасите, джобното фюрерче Ганьо балканец изпълзя изпод камъните и произнесе пламенна реч с цел вдъхновяване на народните маси. Съвсем като Хитлер в последните дни на Ваймарската република.

Пеняви се Ганьо балканец, помиярите трябвало да се тровят. И предлага "рецепти". Естествено, "рецептите" представляват поредното доказателство, че фашизоидните сили са не само здраво изперкали, а и леко тъпички:

1. Hemlock (Conium maculatum)
Естествено, високообразованият Ганьо балканец не се сеща, че на български въпросното растение се казва "бучиниш".

2. Калъмбайн (Aquilegia vulgarities)
Фюрерчето не само на английски е объркало "varieties" (различни видове в едно и също семейство растения) с "vulgarities", май и български не знае. Иначе щеше да знае, че въпросният вид растения се нарича "Кандилка".

4. Лупина (Lupinus SP.)
Засечка. Лупините не са отровни. Хич даже. Хората си хранят животните с тях, а в Средиземноморието се използуват в традиционната кухня.

7. Boxwood extension Мундщук (Buxus кипарис)
Читатели, бъдете така добри и нека да съберем пари и да подарим на Ганьо балканец учебник по ботаника, та друг път да не бърка растенията от семейство чемширови с кипарис.

8. Айви (Heger SP.)
Смях и позор. Великото блогово националистче вместо да пише на родния си език "бръшлян", си служи с англицизма "айви". Май му трябва учебник не по ботаника, а по български език.

Разбира се, това не пречи на джобното фюрерче да се дере като подивял и побеснял партиен секретар на събрание. Съвсем като в този стар лозунг. Помиярите - Враг Номер Едно на България!!! Да ги изтрепем!!! На нож! Вставай, страна огромная!!!

Естествено, тъпичкото блогосферно фюрерче никак не го докарва до нивото на Хитлер. Не че не се старае, просто толкова може. Хитлер поне е имал база за демагогията си - недоволството на германците от условията на Версайския договор, разрухата след Световната икономическа криза от 1929. Партийните секретарчета пък са се надявали на промитите мозъци на публиката, за да я плашат с Лошия Капитализъм и да призовават всички към борба с него.

Джобното фюрерче тук се омазва яко. Прикачил разни снимки на кучета, снимки на обезобразени хора (естествено - всичките назулени от мрежата без никакво позоваване на източници, какво показват снимките точно - пак не е ясно, но фюрерчето се пробва с демагогия за начинаещи), люпнал някаква копипаста (пак - без да се позовава на източник), готово. Мисли си Ганьо балканския, че след като той при вида на куче пълни гащите, и читателите му ще бъдат хипнотизирани.

Че Ганьо балканец е страхопъзльо - няма съмнение. Имаше ли поне една топка в гащите, нямаше да се прави на активен и заслужил борец срещу помиярите, а би направил наистина нещо в тази насока. Очевидно не му стиска. Акъл не му стига да направи нещо смислено и не му стиска и да приложи собствените си "съвети" на практика. Никак! Ясно му е, че опита ли и един от "ценните" си съвети, може да пострадат и невинни и че спипат ли го, с право ще го обзаведат с по една-две допълнителни стави на крайниците и ще го обеззъбят трайно и болезнено. Затова само се дере в блога си.

Пеняви се ганьобалканчето в блога си и си се докарва сам хуманист, чете ли му човек неграмотно наклепаните коментари. Целта била, "помиярите да се отровят, а не да се мъчат". Как да не му се възхищава човек - такъв благороден порив!!!

Въпросният благороден напън обаче завършва с твърдо приводняване в септичната яма. На всеки, четящ писанията му, му е ясно, че "хуманните" методи, предложени от блоговото фюрерче, водят до бавна и мъчителна смърт. На който не му е ясно - в мрежата информация по темата има достатъчно. Разбираема даже за ганьобалканчета.

Чак да го съжали човек завалията - такава благородна цел преследва, какво тук значи някаква си смърт от вътрешни кръвоизливи например (напълно възможна при ред от "препоръчаните" от Ганьо балканец методи). Помисли ли си човек и за шубето му, на човек му става още по-жално - толкова го е страх от собствения му "благороден напън", че сам не смее да приложи на практика съветите, които дава. Единственото, което му остава за успокоение на изтерзаната му душа е, да виси в блога си и да си бие една след друга злобарки при всеки малоумен коментар.

На мама миличкото садистче!!!!



Гласувай:
17



1. solinvictus - Да се препише "мотамо" ...
08.04.2012 01:48
Да се препише "мотамо" германцкия закон за кучетата без да се изменя.Или за по ефтино испанския и няма да има броблеми ни с помиярите ,ни с папагалите!
цитирай
2. solinvictus - Ти български гражданин ли си?
08.04.2012 01:50
Ти български гражданин ли си?
цитирай
3. анонимен - хапеш като зло куче,
08.04.2012 03:30
да те питам защо, не можеш да ми дадеш смислен отговор.
или не си нормален,или никой твой близък не е пострадал от уличен помияр.
дано не ти случва,тогава ще те питам какво отношение ще имаш към бездомните песове.
мръсните кучешки глутници,скитащи свободно из градовете и селата,трябва незабавно да бъдат избити.
особено злите кучета.
цитирай
4. zlokuche - онанимниче,
08.04.2012 04:29
Като си толкова ербап, вместо да се плюнчиш в блога, защо сам не се хванеш да направиш нещо по въпроса?

Не ти стиска, това е. Пъзльо си, същия (ако не и един и същи задник) като Ганьо балканеца. Освен за злобарки в мрежата и акъл, и дупе нямате за нищо. Такива и ще си останете, че даже и помиярите няма да ви сръфат. Може да ядат всякакви боклуци, ама за тебе и балканеца едва ли ще се прежалят.
цитирай
5. анонимен - Ми кат си толкова хуманен,
08.04.2012 06:07
нека те апят по гъза прост!
цитирай
6. becksss - От двата анонимни коментара силно ...
08.04.2012 09:33
От двата анонимни коментара силно ми засмърдя на Ганьо Балкански. Мирише силно на типигьозлък, тъмен балкански шовинизъм и българска страхливост, тупане в гърдите и приказки от рода на "ТРЯБВА незабавно да бъдат избити". Това "ТРЯБВА" е най-често употребяваната българска дума - всеки реве, че нещо ТРЯБВА да се направи, но на никого не му стиска да го направи. Затова българите са се превърнали в една сива, инертна, оглупяваща маса хора, мразеща всичко и всеки, с лошо отношение към живота, асоциално поведение навсякъде и вечно мрънкащи и недоволни. Ганьо Балканския Идиот, Чавдарчо Главната Буква, блогерът ок3223, Самвойнът и още редица видни представители на тази все по-растяща група примитиви, са представителна извадка за състоянието на Обществото като цяло.
И, понеже идиотите не четат, веднага, като по команда започват да нападат. Така и никой не е разбрал, че темата на тази публикация не е "ЗА или ПРОТИВ бездомните кучета", а за идиотизма на хората като цяло и на блогера Балкански в частност. Аз наричам този феномен "Феноменът Левски-ЦСКА" - ако отидеш във форум на Левски например и започнеш да пишеш против отбора им, веднага ще те наскачат и ще започнат да те наричат свиня, чорбар и както там наричат обидно цесекарите, нищо, че ти въобще не си споменал на кой отбор си привърженик и дали изобщо си фен на футбола. Същото се отнася и за феновете на ЦСКА - щом не си от ЦСКА, автоматично си от Левски.
Та и тук така - пишеш против Ганьо Балкански и вродената му простотия - моментално ставаш защитник на бездомните кучета.
Мъка, мъъъка!
цитирай
7. krotalka - Де го чукаш - де се пука!
08.04.2012 10:07
Явно доста ограничени мозъци има в блога. Не могат да усетят, че целта на поста не е защитата на бездомните кучета, а показване на простотията...
цитирай
8. анонимен - :-))))))))))))
08.04.2012 10:37
Блога е изключително удобен за пенявене и бръщолевене! И доказателство за правилността на теорията , прехода от тъпон в глупон.
цитирай
9. becksss - Още едно доказателство за това, че ...
08.04.2012 11:35
Още едно доказателство за това, че Ганьо Балкански е страхлив мишок, е фактът, че ми изтри (по-точно, изобщо не ми допусна) коментара в кучешката си тема. А сигурно това не е бил единственият изтрит (недопуснат) коментар - те страхливите лайняри така правят. Трият всеки, който не е на тяхното неандерталско мнение. А в блогове като този, където няма модерация, страхливите мишоци като бай ви Ганя могат да се изхождат на воля - естествено анонимни, което още веднъж доказва тезата ми, че са шибани страхливци и по-големи помияри и от уличните псета.
цитирай
10. solinvictus - Tурците, македоняните и грците са ...
08.04.2012 11:35
Tурците,македоняните и грците са на големите умници на Балканите,особенно техните студентчета в БГ и писанията им (обобщения антибългарски)
цитирай
11. zlokuche - Слънчице, я кажи, с каква трева си се ...
08.04.2012 11:46
@solinvictus: Слънчице, я кажи, с каква трева си се напушил. И аз искам такава, че нещо ми секна вдъхновението за такива бясно безсмислени коментари, а гледам - ти ги цвъкаш като диария след зеле.

@becksss: не се коси, той и на мен ми пуска коментарите. За сметка на това май е пратил Могъщата Ибрикчийска Бригада да коментира тук.
цитирай
12. solinvictus - Забравих помаците, те се вдъхно...
08.04.2012 12:11
Забравих помаците ,те се вдъхновяват от такива писания за Ганьо Балкански.Най ми са смешни кат са праят на :
"булгар,булгар ,ва" когат ги питаш откъде са.
Кат дойдат да берат ягоди в Спаниш ,но на отговорЪт :
"Я пак ...?"
се хили като натански чифут видял икона на Сент Марко и отговаря :
"-майтапя се ва!!!"
Та и твойта работа ....сиганска!
п.п. ибрикчия е турска професия,измислена е от турския генезис,понял?
цитирай
13. zlokuche - Лелеее...ужас и безумие!!!
08.04.2012 12:40
Нагнъфи ме могъщият Сол Ибриктус!!! По-спокойно бе човек, аз какво съм ти виновен, че те сърбят хемороидите?
цитирай
14. krotalka - Аз ли лошо говоря или ти грешно ме разбираш Господи?!
08.04.2012 13:28
solinvictus написа:
Забравих помаците ,те се вдъхновяват от такива писания за Ганьо Балкански.Най ми са смешни кат са праят на :
"булгар,булгар ,ва" когат ги питаш откъде са.
Кат дойдат да берат ягоди в Спаниш ,но на отговорЪт :
"Я пак ...?"
се хили като натански чифут видял икона на Сент Марко и отговаря :
"-майтапя се ва!!!"
Та и твойта работа ....сиганска!
п.п. ибрикчия е турска професия,измислена е от турския генезис,понял?

Въобще не успях да разбера, какво общо има между постинга и коментара ?!?!?!
цитирай
15. mominasylza - Здрасти Док,
08.04.2012 14:11
И тъй като тук вече е Великден, христос воскресе.
Позволявам си да се обадя тихо от страни,че докато тук в блога продължава да се води дикусията про и контра за уличните кучета господин Професора е починал.Царство му небесно. Преди 2 дни едно 11 годишно момче пък е било нападнато отново от куче... керванът си върви ...а, кучетата не само лаят ами и хапят Док.И какво да е решението? Какво би следвало да се направи.То че е отдавна проблем е едно на ръка...
И друго се замислям, незнам за Вас, но аз си се замислях, ако достигна достолепната възраст на починалия професор, и аз да си се прибера в Бг...но не искам да се връщам за д а ме ядът кучетата/в буквалния смисъл/.Щото на 88 сигурно няма да имам тая сила....И какъв ще да е избора, ако ме подминат циганските катуни и оцелея от тех, да с е оглеждам дали изотзаде нема некое улично псе? Или обратното?
Поздрав от Бавария
цитирай
16. zlokuche - @Момина сълза
08.04.2012 14:28
Проблемът си е проблем и е решим. Естествено, в България всички си чешат езиците вместо да запретнат ръкави, а блогосферните фюрерчета се опитват по некрофилски да се правят на велики и да си излагат садизма на показ. Статията ми е точно за това уродливо явление.

Това, че се поддаваш на плашене с цигански катуни и помияри, е първата стъпка към падението да повярваш на разни балканци и други изтрещялници. Сериозно ме разочароваш.

П.П. В случай че все още не си разбрала - прочети още веднъж коментара на becksss (№6).
цитирай
17. solinvictus - Нагнъфи ме могъщият Сол Ибрикту...
08.04.2012 14:32
zlokuche написа:
Нагнъфи ме могъщият Сол Ибриктус!!! По-спокойно бе човек, аз какво съм ти виновен, че те сърбят хемороидите?


Аз за хемороиди не съм писал ,щом са ти в главата и ги мислиш оди си на лекар .Казах на лекар ,не знам у вашта маала знаете ли какво е? Също така да ти кажа ,че слагането на всички българи в един кюп е типична комплексарска булгарофобия ,която се появава именно когато проблема с хемороидите ти е станал хроничен.Но ти не си сам зад теб са турски,грцки,српски,македоняннски,комунистически и тям подобни манафи ...просто се успокой,отпусни се ...релахате !!!! хахаха и ти ли си помак ?
цитирай
18. solinvictus - Забравих помаците, те се вдъхно...
08.04.2012 14:35
krotalka написа:
solinvictus написа:
Забравих помаците ,те се вдъхновяват от такива писания за Ганьо Балкански.Най ми са смешни кат са праят на :
"булгар,булгар ,ва" когат ги питаш откъде са.
Кат дойдат да берат ягоди в Спаниш ,но на отговорЪт :
"Я пак ...?"
се хили като натански чифут видял икона на Сент Марко и отговаря :
"-майтапя се ва!!!"
Та и твойта работа ....сиганска!
п.п. ибрикчия е турска професия,измислена е от турския генезис,понял?

Въобще не успях да разбера, какво общо има между постинга и коментара ?!?!?!

Постинга е антибългарски ,а аз съм му отговорил ,какво има за разбиране?
цитирай
19. zlokuche - Ибриктус, да не страдаш случайно от незадоволено либидо?
08.04.2012 14:35
Ибриктус, да не страдаш случайно от незадоволено либидо и от това да ти е толкова кофти? Гледам, все манафи ти се привиждат...
цитирай
20. mominasylza - явно коментарите са се разминали
08.04.2012 15:41
zlokuche написа:
Проблемът си е проблем и е решим. Естествено, в България всички си чешат езиците вместо да запретнат ръкави, а блогосферните фюрерчета се опитват по некрофилски да се правят на велики и да си излагат садизма на показ. Статията ми е точно за това уродливо явление.

Това, че се поддаваш на плашене с цигански катуни и помияри, е първата стъпка към падението да повярваш на разни балканци и други изтрещялници. Сериозно ме разочароваш.

П.П. В случай че все още не си разбрала - прочети още веднъж коментара на becksss (№6).

мен ми беше мисълта за решаването на проблема като такъв ,а не писанията на даден индивид тук в това блог пространство.Щото аз чета само определени личности и теми. Не се интересувам кой стои зад даден псевдоним, имал да каже нещо човека,казал.Дали ще го прочета ,е в моя власт. По ме интересува наболелия проблем и евентуалното му решение–или в случая на НЕ РЕШЕНИЕ.
Щото го има и другия вариянт,без много шум, да с е наведе ред.По какъв начин е другия въпрос,ама при свършен факт,нищо не може да се направи,нали/ако тихомълком,им се види сметката на кучетата/.Това по други медии.
Щото пък нормалното решение струва доста пари,които май на некой не му се дават ,или по скоро за други неща...мдамм, наша мила родна картинка.
цитирай
21. becksss - solinvictus
08.04.2012 16:30
Ти в коя част на Испания живееш? Да не би да е там, където концентрацията на българи е много голяма? Щото си прихванал яко от байганьовщината, me cago en la leche!
:))
цитирай
22. анонимен - бай ганювците сте вие
08.04.2012 17:11
все дебнете и обсъждате кой какво прави,какво пише,какво мисли. вие ли сте най-умните в блога,м? заляхте ни с купища глупости. що не си гледате тъпия живот,ами се правите на великите анализатори. какво като някой знае или не знае какво е бучиниш? поста на балканец е в пъти по-силен от дребното лаене на злото куче и помияра бекс.
цитирай
23. becksss - 22. анонимен
08.04.2012 17:18
Ако беше излязъл и с името си, цена нямаше да имаш - но ти си поредното страхливо, анонимно псе.
Хайде да те попитам - с какво постингът на Балканеца чак толкова много те впечатли? И какво си готов ТИ да направиш, за да се справиш с бездомните кучета?
цитирай
24. solinvictus - Не, ве бекксс, ти си прифанал от м...
08.04.2012 18:28
Не ,ве бекксс, ти си прифанал от миризливите мороси на Канарите ...не съм в испания ,в каталуня съм!
цитирай
25. solinvictus - Ми @злокуче ти най обикновен пом...
08.04.2012 18:32
Ми @злокуче ти си най обикновен помияр ,дали си помак, македонянско-српско мекере или грцка маймуна все ми е тая!....с една дума си комплексар на тема българи!
ентиендес капуйо?
цитирай
26. becksss - solinvictus
08.04.2012 19:29
Щом взе да отделяш Каталуния от Испания, вече си ми ясен като бял ден - балканско, шовинистично, сепаратистко мекере, което не може да понася никого. Чак и баските биха ти се присмяли на теб, каталунецо.
цитирай
27. анонимен - зло куче,
08.04.2012 22:26
любимата ти фотографка йотова е пуснала постинг за кучетата.
не видях нито ти,нито бекс да коментирате там,да я изкарате фашизоиден елемент и да я наврете на кучето в гъза;-)
да лаете по балканец е по-лесно мдаа
цитирай
28. becksss - №27
08.04.2012 23:19
Лично на мен Йотова никога не ми е била интересна с каквото и да е, затова рядко чета при нея, да не казвам - никога. Освен това, ме кефи да се ебавам с глупаци, а Ганьо Балкански е такъв. Предполагам, си доволен от отговора.
цитирай
29. balkanec - Не си даваш сметка
08.04.2012 23:40
как звучи поста ти точно в днешния ден, нали?

Преди със същия речник истерично защитаваше хомосексуализма.

Бъркам ли - или някъде беше споменал, че си лекар? (студент медицина?) Ако е така - имал съм си и аз работа с подобни лекари, слава Богу оцелях.
Ако не - добре, че не си!
цитирай
30. becksss - Ганьо,
09.04.2012 00:30
благодаря ти, че ми изтри неизгодния за теб коментар. Явно на такива като теб, човек трябва да им отговаря в блогове на колеги или да ги увековечава в отделни постинги.
Хора умират всеки ден, Ганьо. Смъртта е най-неизбежното и единственото сигурно нещо на света - дали ще е сега или след 50 години, никой не знае, но все ще е някога. Бог да се смили над душата на починалия човек, но знаеш ли колко много хора умират всеки ден по всевъзможни начини, Ганьо? Знаеш ли колко хора всеки ден научават страшни диагнози, които ги обричат на смърт? Колко хора загиват при катастрофи, причинени от самозабравили се дебили? Колко хора стават жертва на убийства от себеподобни? Колко деца умират, насилени от други деца или от собствените си родители? Знаеш ли колко са, Ганьо? Не знаеш. Хората са проблемът - не животните. Ти си точно от тези, които най-много ненавиждам - "тейбъл демократ", човек, готов да вдига революции, ама само на приказки. Това си ти, Ганьо. Ти си виновен за бездомните кучета в България, Ганьо. Ти и сънародниците ти. Защото отношението ви към живота е такова - ненормално, затлачено от мръсотия и шовинистични екскременти, премесени с балканска диващина. Един от критериите за нивото на даден народ, Ганьо, е отношението му към животните. В България нямате нормално отношение помежду си, камо ли към тях. Затова всеки олигофрен си купува бойно куче, което "възпитава" по най-отвратителния начин (познавам такива идиоти - много са), а след време решава, че не може да се грижи за него, защото е жалък бедняк, и го натирва на улицата, където вече става голямото мазало. Затова има толкова много кучета по улиците на България, Ганьо. Защото ти и сънародниците ти сте ги прогонили там с отношението си, с пълната си липса на отговорност и балканско отебаване - все болести, от които няма да можете да се излекувате.
Ти си болен мозък, Ганьо. Имаш сериозни проблеми - лекувай ги, докато все още е време.
Макар че, съдейки по последните ти постинги - за теб май вече е късно.
цитирай
31. balkanec - 30. becksss
09.04.2012 06:05
Ти на Марс ли си раждан, ако не на Балканите? В кой точно замък се роди като потомсвен виконт?
:)
Я кажи къде скри галошите?
цитирай
32. becksss - Балкански,
09.04.2012 10:48
отговорих ти подобаващо, а ти продължаваш да ми доказваш колко си глупав. Нито съм раждан в замък, нито съм потомствен виконт - просто такива като тебе ме накараха да се отрека от сънародниците си. Сега стана ли ти по-ясно, Ганьо или да продължавам да ти обяснявам, та белким схванеш нещо с дегенериралия си мозък?
цитирай
33. balkanec - Не съм го прочел :)
09.04.2012 12:02
Не ти чета писанията просто, не са ми интересни.
цитирай
34. zlokuche - как звучи поста ти точно в днешния ...
09.04.2012 12:18
balkanec написа:
как звучи поста ти точно в днешния ден, нали?

Ганьо, а твоята статия как звучи? Като некадърно домашно на невежо садистче от кръжока по приложна некрофилия. Я премети първо пред собствената си врата. Страшно обичам, когато изтрещяли профанчета без възпитание се опитват да ми четат морал.

balkanec написа:
Преди със същия речник истерично защитаваше хомосексуализма

Това пък какво общо има с темата? Или и ти си като Лос Ибриктуса, мъчи те някое незадоволено либидо?

balkanec написа:
Бъркам ли - или някъде беше споменал, че си лекар? (студент медицина?) Ако е така - имал съм си и аз работа с подобни лекари, слава Богу оцелях. Ако не, добре че не си!

Много бързо ти свършиха аргументите, сега на професия обиждаш.

Съжалявам, момченце. Не гилаш. Никак.
цитирай
35. becksss - Доста си простичък, Ганьо.
09.04.2012 13:32
balkanec написа:
Не ти чета писанията просто, не са ми интересни.

Като не съм ти интересен и не ми четеш писанията, от какъв зор се напъваш да ми отговаряш? Всъщност, НА КОЕ ТОЧНО ми отговаряш, при положение, че не си чел въпроса?
цитирай
36. balkanec - zlokuche - значи правилно съм разбрал, че се представяш за лекар
09.04.2012 13:55
Хубаво е да се види какви хубави лекари си имаме.
цитирай
37. анонимен - ХИПОКРАТ-36. balkanec - zlokuche - значи правилно съм разбрал, че се представяш за..
09.04.2012 15:00
36. balkanec - zlokuche - значи правилно съм разбрал, че се представяш за лекар
13:55 Хубаво е да се види какви хубави лекари си имаме.

ХИПОКРАТ-До Ганьо балканец, и всички автохтонисти тракедонисти.
====================================================
Прегледайте се спешно за Деменция т.н.Dementia
(Алцхаймер),защото по всичко личи, че имате дълбоки ментални увреждания на мозъчната кора в напреднал стадий със съпътващата я параноя.

цитирай
38. анонимен - ХИПОКРАТ - До Ганьо балканец, и всички автохтонисти тракедонисти.
09.04.2012 15:31
Тайната на "рогатите хора"

http://zahariada.blog.bg/history/2012/04/06/tainata-na-quot-rogatite-hora-quot.935822?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=blogs
цитирай
39. анонимен - GURU BUDA TRAKIEC-LUCIFERO DIAVOLO
09.04.2012 16:41
GURU BUDA TRAKIEC-LUCIFERO DIAVOLO
GRATULATIONE, PER TUTTI BULGAR TURAK COMITAE CORNUTI !
цитирай
40. sistemite - Аааа ? Значи за това ставало на въпрос..... ?
09.04.2012 16:50
Как не се сетих по-рано и.... аз ?? Как, животните били виновни на някои чОВЕЦИ, т.е. "пречели" им и заради няколко разбеснели се животни, които наистина е редно да се "ликвидират", то да изтребим всичко - до лапи, както направи "оня" идиот с "онова" кученце (спомняте си случая - с "отрязяните" с нож лапи на животното). За животните сме отговорни Ние - Човеците и спор по въпроса, не може да има ! Това, че като общество сме "некадърни" да го решим - животните нямат вина. На калпавия "грездей и вълната му пречи"!! Вместо да се вживяват някои в чужди и изглежда много "мераклийски" за тях роли, за решаване на проблема, чрез подход по "генералному" = има животно - има проблем и няма животно - няма проблем, то да си бяха концентрирали усилията да заставят отговорните за това институции в решаването му. Досега щяхме да забравим и за жестоките случаи и за парите и другите следствени разходи, от навреме - директно взаимствана и приложена програма, дала добри резултати в други страни. Ама. само с "дрънкане" на глупости - няма да стане, особено с призиви за "сеене на смърт" и "леене на кръв". Че нали децата ни ще гледат това ? Така ли смятате, че трябва да ги възпитаваме ?? Ако някои "паткани" утре им скимне, че и някяква общност от хора им пречи, то "раз два" - хоп и нея на "дръвника", а ?? Търсете вината, там където трябва и изисквайте от когото трябва - на правилния коловоз, че на съседния може да се сблъскате с товарния влак.
цитирай
41. gothic - sistemite
09.04.2012 17:18
sistemite написа:
Как не се сетих по-рано и.... аз ?? Как, животните били виновни на някои чОВЕЦИ, т.е. "пречели" им и заради няколко разбеснели се животни, които наистина е редно да се "ликвидират", то да изтребим всичко - до лапи, както направи "оня" идиот с "онова" кученце (спомняте си случая - с "отрязяните" с нож лапи на животното). За животните сме отговорни Ние - Човеците и спор по въпроса, не може да има ! Това, че като общество сме "некадърни" да го решим - животните нямат вина. На калпавия "грездей и вълната му пречи"!! Вместо да се вживяват някои в чужди и изглежда много "мераклийски" за тях роли, за решаване на проблема, чрез подход по "генералному" = има животно - има проблем и няма животно - няма проблем, то да си бяха концентрирали усилията да заставят отговорните за това институции в решаването му. Досега щяхме да забравим и за жестоките случаи и за парите и другите следствени разходи, от навреме - директно взаимствана и приложена програма, дала добри резултати в други страни. Ама. само с "дрънкане" на глупости - няма да стане, особено с призиви за "сеене на смърт" и "леене на кръв". Че нали децата ни ще гледат това ? Така ли смятате, че трябва да ги възпитаваме ?? Ако някои "паткани" утре им скимне, че и някяква общност от хора им пречи, то "раз два" - хоп и нея на "дръвника", а ?? Търсете вината, там където трябва и изисквайте от когото трябва - на правилния коловоз, че на съседния може да се сблъскате с товарния влак.



Проблемчето обаче е, че такива храбреци се крият зад другите, когато се зададе товарният влак...
цитирай
42. анонимен - Баси колко смешници! Ще ви питам ...
10.04.2012 02:04
Баси колко смешници! Ще ви питам като нахапят вашето дете. Друга песен ще зацвилите. Не народ, а мърша!
цитирай
43. анонимен - до gothic, а чрез теб (ако позволиш) и до "анонимния" под № 42
10.04.2012 10:40
Прав си ! "Мишкарят", за това е мишкар, защото негов противник цял живот са му били мишките и като не може да се оправи с тях се сеща, че трябва да стане приятел с "котарака". Котаракът може да реши проблема, а не "Мишкарят", които се "крие" зад него и накрая ще си припише и заслугите. Само, че Котаракът не е прост, инстнкта му подсказва, че проблема е в мишока, който му създава "въртели" Защото и утре е ден, и утре трябва да се яде и утре трябва да се "живее". Нали така, бе "анонимно" приятелче под №42 ? "Накъдряш ли" под шапката, че Ние ти "цвилим"(както се изразяваш) точно това -...ЧЕ проблемът трябва да бъде решен и МОЖЕШЕ до сега да бъде решен, ако "мършата" (както се изразяваш "анони(ум)мнико" беше осмърдяла НАВРЕМЕ, чрез "вонята си"(което произтича, като следствие, пак от твоя гениален извод за народ) всеки един от Нас - било то управляващи или не -през последните 20 год., НО преди всичко ДАНЪКОПЛАТЦИ. Когато едно общество се раздели (в следствие, на малоумни призиви) на данъкоплатци, стрелящи по животните, НО УЛУЧВАЩИ коремите на други данъкоплатци - как ти се струва ? Това РАЗУМНО и резултатно решение ли е, а ? Приятелчета, не бъркайте "коловоза", а си направете сметката, колко Ваши пари за тези години са отишли ( Вие ще кажете къде) на "вятъра"(за всички останали), с които отдавна щяхте да сте се превърнали в Гражданско общество. Точно обратното "анонимний ми" ДАНЪКОПЛАТЕЦО на твоя извод - от мърша в Народ.
Поздрав за Всички Вас (застрашените от "ловни пушки")
цитирай
44. анонимен - от sistemite :
10.04.2012 13:38
Ало....?!?! Анонимния под № 42 ... Не е като, че ли много приятно да не знаеш - кой е този "анонимен" под № 43 с коментара си, а ? Този под № 43 е същият, който е и под № 40, т.е. "sistemite"- което се вижда и от заглавието на този коментар. Правя го заради "gothic" и останалите НЕанонимни, а иначе експериментчето си заслужаваше и не разчитай, че в бъдеще (по други поводи) няма дя се прилага : на някой под № - отговор под №. Бъди жив и здрав !
цитирай
45. анонимен - Дофторе!
13.04.2012 05:03
Тъп си като дофтор!
цитирай
46. анонимен - :) light_elf - KALTIN
02.05.2012 22:37
ama kato si igrahme virtualno vi beshe zabavno nali katana pak li shte mi iztriete posta :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlokuche
Категория: Други
Прочетен: 738872
Постинги: 105
Коментари: 1164
Гласове: 1332
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031