Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2012 23:14 - Обяснениe в любов и ново откритие в зомбологията
Автор: zlokuche Категория: Други   
Прочетен: 2099 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 07.04.2012 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във възторг съм!!! Сдобих се с особено влиятелен почитател, лудо влюбен в блога ми. Несравнимият apostapostoloff отдели от ценното си време, за да напише прочувствени коментари в блога ми и сериозна, изпълнена с любов критика. Коментарът МУ може да бъде прочетен тук (коментар №15), а личното съобщение е кратко, но изразително:

"Лайнарчето!
Не коментирай в блога ми, нищожество гнусно, ами върви да се ебеш в пършивия гъз!
"


Нямам думи! Такава радост! Обичам те и аз, благодаря ти за аналитичния ти ум и сериозно обоснованата критика! Цял живот ще съм ти благодарен!

Въпросното лично съобщение бе получено при опит за набавяне на допълнителен материал за експерименти по зомбологична физика в МРК (Малкия Рапонен Колайдер). Реших да помогна на колегата-физик и се опитах да коментирам в блога на apostapostoloff и получих въпросното лично съобщение като отговор. Колегата веднага го оцени като първокачествен материал и го зареди в МРК с цел набавяне на повече бозони на простотията.

Добивът на бозони на простотията надхвърли всички очаквания. Не е голяма беда, но въпросните бозони започнаха да се разпадат на А-рапони и Б-галфони - частици с изключително дълго време на полуживот и свойството да се натрупват, реагирайки помежду си чрез СПВ (Силно Простотийно Взаимодействие). Тук експериментът излезе от контрол след като натрупването на А-рапони и Б-галфони доведе до претоварване и на най-простоустойчивите глупометри и високобезсмислени тъпомери, които отчетоха (досега теоретично считани за невъзможни) стойности над 1 пенчоан. Наложи се, чудовищното натрупване на А-рапони и Б-галфони да бъде унищожено на място чрез създаването на временна глупопоглъщаща черна дупка.

Опасната процедура бе проведена за щастие по план и без усложнения, но доведе до повреди в МРК, изискващи сериозен ремонт. С разрушенията за съжаление се изпариха и надеждите на физиците да потвърдят точността на тъпомерните данни.

За щастие, след първоначалната уплаха, участниците в експеримента бързо се възстановиха, изпадайки в истеричен смях, който още повече се усили след перорална деглупизация с препарати от ферментирал ечемичен сок и хмел.

Колегата-физик малко се умърлуши, но бързо се съвзе, след като към експеримента проявиха интерес биолозите от Института по Зомбология. Според тях, наблюдаваното натрупване на глупонни частици е косвено доказателство за съществуването на хипотетичното същество apostapostollonus rancidus faecalis. Физикът в момента ги консултира при изследванията им.

С негова помощ бе установено с голяма степен на сигурност, че въпросното същество вероятно представлява малко гадно лигаво нагло животно от влечугов тип, замерящо всички доближили го със собствените си изпражнения.

Изследванията продължават...



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. becksss - Лелелееее! Някак си го предви...
08.04.2012 09:38
Лелелееее!
Някак си го предвиждах това.
Където се появи Апостол и стане мултипликация, стойността от 1 Пенчоан може да бъде достигната, дори надмината.
Това си е фундаментално откритие.
цитирай
2. krotalka - ЪЪЪЪЪЪЪ.
08.04.2012 13:30
нямам думи.... Толкова "възвисено" и кОлтурно лично съобщение.....
цитирай
3. анонимен - мумията
14.04.2012 12:12
ужас .......мумията е навсякъде
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlokuche
Категория: Други
Прочетен: 738958
Постинги: 105
Коментари: 1164
Гласове: 1332
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031