Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2010 01:04 - 10 знаменити хомосексуалисти
Автор: zlokuche Категория: Други   
Прочетен: 4566 Коментари: 9 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Просташката хомофобия, разпространявана в блог.бг от разни заблудени индивиди, ме накара да потърся информацията за този постинг. Е, за ужас на хомофобите и тесногръдите идиоти, неспособни да се примирят с естествения произход на хомосексуализма, един кратък списък, съставен напосоки:

1. Леонардо да Винчи - за един от най-знаменитите гении на човечеството няма какво да бъде казано. Приносът му към изкуството и науката трудно може да бъде отхвърлен. Точно толкова трудно, колкото и запазените до ден днешен доказателства за влечението му към мъжкия пол.

2. Алан Туринг - тук май компютризираните и интернетизирани хомофоби би трябвало да си изхвърлят и компютрите, и мобилните телефони. Без разработките на един от великите математици на 20-и век не би ги имали нито съвременните компютри във вида, в който ги познаваме, нито интернет.

3. Джон Мейнард Кейнс - май съвременните икономисти също трябва да пренапишат голяма част от макроикономиката, прииска ли им се да заличат всякакви хомосексуални следи в науката си.

4. Оскар Уайлд - в случай, че хомофобите не се интересуват толкова от наука, някои от тях със сигурност се интересуват от изкуството. Интересно как хомосексуалността на един толкова талантлив драматург влияе на отношението им към толкова древно изкуство като театъра...

5. Пьотр Илич Чайковски - и да се откажат от театъра, възниква и проблем с почтитателите на класическата музика и балета...

6. Хърб Риц - фотографията ми е хоби, а през 2001 имах късмета да се порадвам на негова изложба в Дюселдорф. Творческият му подход както към режисурата на видеоклипове, както и към такъв "просташки" обект като модната фотография спокойно могат да бъдат сравнявани с Хелмут Нютон. Позор за поклонниците на фотографията по цял свят!

7. Роб Халфорд - почти всички металисти почитат и Халфорд, и "Джудас Прийст" и независимо от пола им, повечето от познатите ми не ги смущава влечението на Халфорт към собствения му пол. Само някои по-тъпички екземпляри задават въпроса, а какво търси хомосексуалист в една иначе доста мъжка музика.

8. Валери Петров - един от най-значителните български литератори, дипломиран медик, номиниран за Нобелова награда...и най-обикновен хомосексуалист.

9. Мелиса Етъридж - харесвам музиката и. Такава смес от глас, талант и умения не се среща често и май трябва да се съгласим, че сексуалните предпочитания нямат нищо общо. Или да се откажем и от блуса, и от рока.

10. Алан Гинзберг - Поетът на битниците и хипитата заслужава почетно място във всеки подобен списък. Думите, с които описва безредиците на Christopher Street (от които водят началото си всякакви модерние гей-паради), няма как да бъдат подминати.

Както казах, списъкът е съставен напосоки и съм наясно, че има много повече кандидати. Нямам и намерение да правя класация на най-известните/заслужилите/знамиенитите хомосексуалисти в човешката история. Примери много.

Въпросът е принципен - самият факт, че хомосексуалисти са се издигнали до такова ниво и в науката, и в изкуството (а понастоящем - и в политиката), е достатъчно доказателство, за да се посмеем много добре над модерните хомофоби, криещи се зад "морални стойности", Старозаветни цитати или прочие простотии. В предишен постинг писах, че хомосексуалното поведение е наблюдавано почти при всеки разделнополов животински вид. С това и тезата, че било "противоестествено", почва да изглежда меко казано странна.

Разни библейски какички се възмущават, че всякакви изказвания в защита на хомосексуализма били "повече от плесница в лицето на Създателя". Дотам стига и разбирането им за света, и толерантността им. Мога само да ги сравнявам с хомосексуалисти от двата пола, които познавам лично. А познавам достатъчно. Дипломирах се в Кьолнския Университет, а Кьолн напълно си е заслужил славата на германската "Столица на гейовете". Не се сещам за нито един, правил ми неприлични предложения, а повечето от тях бяха хора с достачно широк мироглед, възпитание и обща култура. Нито се заяждаха с мен, затова че съм хетеро, нито аз с тях, затова че те бяха хомо. А шоуто, което всяка година правеха с Christopher Street Day - парада, е впечатляваща гледка.

Апропо - за гей-парадите. На възмущаващите се от тях май е време да се припомни, че без циментираната с векове нетолерантна, враждебна и просташка хомофобия, тях нямаше да ги има, както нигока не би се стигнало нито до самоубийството на Алан Туринг, нито до безредиците на Christopher Street.

При едно нормално отношение към хомосексуализма просто не би имало никакъв смисъл нито от протести, нито от криминални преследвания, нито от трошене на глави...



Гласувай:
7



1. анонимен - а колко велики хетеросексуалисти ...
26.10.2010 02:27
а колко велики хетеросексуалисти има ехейййй....и к'во
Рей Чарлз и Луис Армстронг, както и Морган Фрийман аргумент ли са срещу расистите
глупост и половина
това е ценно само за статистиката
цитирай
2. zlokuche - Не са аргумент, но подчертават особено добре абсурда...
26.10.2010 02:59
Не са аргумент в тесен смислъл, но подчертават особено добре абсурда и простащината на каквато и да е дискриминация.

Тезата на расистите е, че "нигрите" не са способни на такива постижения. Е, и Рей Чарлз, и Сачмо, и Морган Фрийман май доказват обратното. А статистиката е достатъчно убедителна, за да потвърди, че таланти в една или друга област са еднакво разпространени при негри, азиатци, японци, руснаци, мъже, жени....и хомосексуалисти.
цитирай
3. krotalka - Внимавай, че ще те нападнат и обявят за хомо!
26.10.2010 07:40
Знам, че не си такъв, ама те не го знаят!
Аз също съм толерантна към хората с различна сексуална ориентация, но в българина, като че ли е заложена някаква омраза към тях?!
цитирай
4. liliyanaandreeva - Хомосексуализмът е гръбнакът на кастовата сегрегация ...
26.10.2010 08:33
... и половата дискриминация над жената с есествено влечение към мъжкия пол,която прави избор на партньор в живота и не се огъзва задължително на този,който я е купил от родителите и , т.е. жената ,която отхвърля законите на азиатските религиозни общества.
цитирай
5. анонимен - Анекдот
27.10.2010 09:48
Един отива при баща си и вика:
- Тате, аз съм хомосексуалист!
Баща му пита:
- Кола имаш ли ?
- Не.
- Вила имаш ли ?
- Не
- Пари в банката имаш ли ?
- Не. - Отговаря синът
- Татковото, ти си си жив педераст !
цитирай
6. zlokuche - При нас е весело
28.10.2010 03:11
@кроталка:
И да бях...какво казва Сартър по въпроса, когато критици го нападат затова, че се обявява в защита на хомосексуалистите: "Господине, аз съм педераст, а вие?", Колкото до самия Сартър - всъщност е бил съвсем нормален хетеро.

@svery:
Посмях се на вица. И си спомних за Венци Димитров и разликата, която направи между педерастите и хомосексуалистите. Прав е, едното е тип храктер, а другото е просто сексуална ориентация. Тъпото е, че от педерасти като Ленин, Маркс, Азис и подобни на хомосексуалистите им е излязло толкова лошо име.
цитирай
7. анонимен - NE LAJI ,4E SI LEKAR
28.10.2010 22:19
Tova NE e profesionalno izkazvane,a na u4il-nedou4il
цитирай
8. анонимен - :) :)
31.10.2010 21:13
Tova e lekar , no s titla zaslujil maistor na djafkaneto
цитирай
9. анонимен - хаха хареса ми това.всеки знае,че интелигентните кучета не лаят за щяло и нещяло
10.11.2010 06:31
анонимен написа:
Tova e lekar , no s titla zaslujil maistor na djafkaneto

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlokuche
Категория: Други
Прочетен: 742560
Постинги: 105
Коментари: 1164
Гласове: 1333
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930