Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 17:47 - За зомбираните и приложната некрофилия
Автор: zlokuche Категория: Други   
Прочетен: 6088 Коментари: 14 Гласове:
15

Последна промяна: 29.09.2011 00:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мнозинството зомбирани са некрофили. Изпитват нездраво увлечение по тленните останки на живи същества. При всяка трагедия с човешки жертви и блогосферата, и останалото мрежово пространство се изпълват с умствените изпразвания на всякакви болни мозъци. По-лошо е, че често тази некрофилия в редица случаи е приложна - т.е. освен за собствено удоволствие служи и за постигане на разни зомбайски цели.

Земетресението от март 2011 в Япония е трагедия и няма как мислещ и възпитан човек да не се чувства потресен. Реакциите по цял свят го потвърждават. За зомбираните печално събитие от такъв мащаб се превръща в източник за перверзно умствено самозадоволяване, както в блога на библейската какичкатм. Сметаната ли, сатаната ли, разсипал Япония, а земетресението било Божие наказание, защото японците си имали собствена религия (разбира се, не отговаряща на разбиранията на какичкататм. Ей ти на толерантност! . За "доказателство" следва мощно мозъчночревно изпразване и върховният екстаз, че си е изпълнила "импрегнираният с много обич" дълг.

Самото "доказателство" само по себе си е словоблудство, бъкано с правописни и други грешки. Бог бил наказал японците. Яяяя, те ти знание на японската история в дълбочина. Първо - кой Бог? И даже да ги е наказал, какичката въобще е пропуснала епизода с "божествения вятър", на два пъти спасил Япония от ордите на Кублай Хан през 1274 и 1281 година, разрушавайки нашественическия флот. Или тогава японците са се кръстели, били са адвентисти и са почитали съботата, а злите войнствени будисти и шинтоисти след това са разрушили храмовете?

Простотията на естирчето, разбира се, не знае граници. След някакво изопачено и бъкано с грешки и криви разбирания описание, какво са "ками", ни смайва с факта, че японците били считали себе си за богове. На какичкататм май трябва да и се припомни само, че легендата за божествения произход от богинята на Слънцето Аматерасу е само легенда и се отнася само за мператорския род. Единственият (бая отдалечен) опит за "узаконяване"  на легендата е Член 3 от  Конституцията Мейджи: "Императорът е свещен и ненарушим". Не японският народ, само Императорът. Доказано е, че въпросният член е лансиран от традиционалисти, ревизионисти и крайни монархисти, за да даде на Императора законов инструмент срещу парламента и правителството. А самата Конституция Мейджи е безвъзвратно и безусловно отменена с капитулацията на Япония след Втората световна война.

В сравнение с Япония, Норвегия е много по-наблизо, а и някаво зомби-откачалка-екстремист с оръжие и експлозиви е много по-нелепо и ужасяващо събитие от едно земетресение. Може би затова трагедията в Утьоя събуди толкова интерес сред тукашните зомби, че си направиха групов секс с нея. Какъв ти групов секс, цяла оргия. Групово изпразване. Един казал, че това било "операция под фалшив флаг", на другите им се привижда, че Норвегия била на прицел. Проскубаният котарак си изхвърля "умствените" секрети, а всякакви сами воини и  симогригоровци се заемат да ги разнасят и размазват из блогосферата и къде ли още не. Както при всички зомбирани е писано, без да се мисли.

Изкукуригалата хипотеза с "операция под фалшив флаг", се аргументира в посочените от блогосферните некрофили (които въобще не си правят труда да аргументират разумно) източници предимно с една тъпичка АНАЛогия с "Гладио". С това име са известни всякакви структури, създадени от разни разузнавателни агенции в западна Европа по време на Студената война. (Полу)обучени, (полу)организирани и екипирани със скрити в тайници оръжие, експлозиви и други неща, необходими за партизанска дейност, задачата им е да действат като "пета колона" в западна Европа в случай на съветска окупация. Окупацията никога не се случва, затова обаче е доказано участието на отделни членове на "Гладио" в редица терористични актове. И това се използва като аргумент от зомбираните. Разбира се, на такъв аргумент биха могли да повярват безкритично само немислещи и първосигнални.

Докато участието на разни-безобразни крайнодесни душевноболни (извинявам се за тавтологията) в политическия тероризъм в Италия по време на "Оловните години" е доказано, никъде не се намират доказателства, че тероризмът е "по команда". Дори и теорията за "Стратегията на напрежението" досега е подкрепена предимно от мъгляви косвени доказателства и спекулации. Това, доколко висши офицери от съответните разузнавателни служби, влиятелни политици, мафиоти и подобни са знаели за структурите на Гладио, било ли е възможно да са се възползували от тези структри и в случай че са се възползували, с каква мотивация, е и досега обект на разследвания, т.е. много малко е ясно и доказано.

Организации като "Гладио" или "Доброволните отряди на трудещите се" (помни ли ги някой тях?) по правило привличат всякакви крайни типове, садисти и прочие изперканяци. В случая това е единствената прилика между Андреас Брейвик и италианските десни терористи. Типичен пример за non sequitur-логика. Само защото в една паравоенна организация (с все още недоказано участие на операции под фалшив флаг) са членували активни десни терористи и защото Брейвик е откачен крайнодесен терорист, се заключва, че трагедията в Утьоя е била също подобна операция. Егото и зомбарският нагон са задоволени, на заден план остават доброто възпитание и човещината.

Най-малко толкова отвратителни са и зомбитата, ронещи фалшиви крокодилски сълзи, че "най-миролюбивата държава за 2007 година" била "на мушка": пишман-подводничарчето и самият воин. Тези зомбирани нищо не доказват, а се ограничават с разни мъгляви твърдения, кой бил стоял зад всичко, и защо.

Всъщност, миролюбива ли е Норвегия? Понастоящем на никоя държава (освен тези, ръководени от разни избушляци) не и се воюва, а на нормалните хора - още по-малко. Така е от незапомнени времена. От също толкова незапомнени времена въоръжените конфликти са били само един от инструментите на дипломацията. Далеч не най-ефективният инструмент, чието използуване често води до непредсказуеми последици за всички замесени страни. Кратка справка по въпроса за норвежките въоръжени сили ни разкрива превъзходно екипирана армия,  задължителна двегодишна служба за мъжете, доброволна за жените и най-високите разходи за военни цели на глава от населението в цяла Европа. Няма да споря, че Норвегия е миролюбива, но определено разполага с армия, подготвена за всякакви случайности. Твърдението за "най-миролюбивата държава" в контекста на зомбарските драсканици се оказва само смес от кръвта на убитите в Утьоя, фалшиви сълзи и зомбарски (умствен) еякулат. Да му призлее на човек.

По отношение на тракоманчетата се съмнявах, зомбирани ли са, или просто заблудени, но този постинг на Спароток разсея и последните съмнения. Гуруто по потник, чистокръвният тракийски ат, "мъжкар, какъвто ти никога няма да бъдеш" (Изразът е на дОлСинея, може да бъде прочетен в коментар 11 тук), наспароточен цял метър, публикува някакво си "предай нататък". И му слага модерация. Ако някой не вярва, че това си е чиста некрофилия, нека прочете коментарите на Алекс към постинга на МаркНатан, какви постинги не е допуснала спаротоковата мЪдУрация. Прав е МаркНатан да го нарича "педерунгел популист" . Тракоманчето в случая си е заслужило до една псувните.

Че такъв постинг е безполезен, няма съмнение - на хората, които биха търсили детето или би било възможно, да са го видяли, им е точно през оная работа за спаротоковия блог и драсканиците в мрежата. Още по-малка (да не казвам никаква), е вероятността, да четат точно неговия блог. И снимката, и обявата за издирване са се появили много преди това по телевизия и всякакви печатни и електронни издания, четени от почти всеки. Какво допринася допълнително един постинг в някакъв си блог, освен че се появява на първа. А спароточето не се сеща да деактивира постинга, даже след като става известно, че детето е намерено мъртво...

Отвратителното в случая е, че некрофилията тук е приложна - употребена е с цел да бъдат привлечени повече хора към въпросния блог, барем някой се подлъже да му чете на гуруто по потник "прозренията". По друг начин не мога да си го обясня. Наченки на такава приложна некрофилия се забелязват и в постинга на библейската какичкатм, и в масовата оргия след трагедията в Утьоя, но при тракоманчето всичко е много по-ясно изразено. От такава простотия ми се повръща. Вероятно не само на мен.

Докато на мен ми се привижда в близък план тоалетна чиния, зомбираните продължават да си некрофилствуват. Две жертви, безредици в Катуница и хоп - още веднъж се появява Мисито-писито да обяснява, че всичко било за отвличане на вниманието от разни бели ли, черни ли, пембени ли дракони, илюминати и прочие доказано изперканяшки фантазии. Не само пак не си е пила редовно хапчетата, но и елементарно възпитание и липсва да си замълчи. Гаври си се, както си знае. А че не си е пила редовно хапчетата, си личи от текста - скача от една тема на друга (типична черта за мисловния процес при хора с маниакална психоза или шизофрения), целият текст звучи като писан набързо и изпльокан в мрежата, за да яхне върха на вълната. Барем някой се подлъже да и повярва. Пак подчертано приложна некрофилия.

Мога само да предполагам, защо зомбираните правят така. Всеки нормален човек би замълчал в памет на жертвите и би изказал съболезнования, както се случи почти по цял свят след 11. Септември 2001. Никому с възпитание не би му хрумнало да пльока разни изперкании или да използува такива събития, за да лансира разни простотии. Не зная, липсват ли им на разни зомбирани първите седем години или просто самият процес на зомбиране предполага изоставянето на елементарни човешки качества, чувства и поведение. Повръща ми се при разни изказвания-изпразвания на разни самозвани "просветители", "изследователи", "будни личности" и т.н.

И за пореден път се убеждавам, че простотията не се спира пред нищо...



Гласувай:
15



1. анонимен - Браво, обичам реалистите и земните ...
28.09.2011 18:28
Браво, обичам реалистите и земните хора. Всякакви отвлечени идеи и фантасмагории само ме отегчават!!! Много хубав постинг. Подписвам се отдолу.
цитирай
2. joysii - Щуротии в тоя сайт - колкото искате. ...
28.09.2011 19:24
Щуротии в тоя сайт - колкото искате.
Най-жалки са нафуканите кичозни поетеси, тия дето се изживяват като ненадминати писатели прозаици и тракоманчетата.
Човек да се чуди да ги псува ли или да ги съжалява.
Поздрави за постинга,Кучо.
цитирай
3. анонимен - Doktor4e, kade si ti v spisaka na ...
28.09.2011 21:23
Doktor4e , kade si ti v spisaka na prostacite ili mama skorpi ne te puska i tam ? Spomnq6 li si kakvo ti kazah - predizvikva6 odobrenie samo na kraga Jenski pazar
цитирай
4. zlokuche - Отговори...
28.09.2011 21:30
@kushel: Фантасмагориите са си едно, фантасмагориите за сметка на човешки и световни трагедии съвсем друго. Май простотията наистина няма ни срам, ни очи.

@joysii: защо пък bandog?
цитирай
5. alexalexalex - нещо смислено
28.09.2011 22:03
в малоумните безмислици напоследък)))

вече те сложих в Любими. ей затова рева, че трябва да има ред на Първа - изпускал съм те, че от Пис, Цефула и Йотовица не можеш да се доредиш)))
цитирай
6. krotalka - Блога е като ирландска яхния по Джеръм К. Джеръм
28.09.2011 23:53
Всичко можеш да откриеш в него. Свиркай си и им гледай сеира.
цитирай
7. zlokuche - Мерси. Точно това правя.
28.09.2011 23:58
Мерси. Точно това правя.
цитирай
8. tit - Верно хапеш!:)
29.09.2011 00:00
Изтървал си един стряскащ постинг, че предстои срив на еврото!
А може и да е вярно...
цитирай
9. zlokuche - За Тит
02.10.2011 13:38
Постингът за "срива на еврото" не влиза в тази тема - не съм видял в него някой да некрофилства.
цитирай
10. virtu - Здравей , здравей .
04.10.2011 18:59
Към твоя коментар , към мой постинг , отговарям тук :
Бях написала в коментар за българските топоними в Гърция , Румъния и Унгария. Сега не ми се преписва наново.
Прочети :проф.Иван Гълъбов, Старобългарски език с увод в славянското езикознание. Този българин е чакал 18 години да излезе от печат неговото книжле и не го е дочакал . Това като дъпълнение . Поздрав !
цитирай
11. анонимен - taja krotalka e edna adski zla ba...
04.10.2011 23:28
taja krotalka e edna adski zla babi4ka s ostyr nos i bradavica na nosa ;)))))))))))))))))
цитирай
12. barborok - нали знаеш за Катуница , всичко е заради ХААРП
08.10.2011 00:08
... те просто ни облъчват с едни много специални психо честоти и затова става така...
това незнам къде го прочетох , ама ако го срещна пак ще ти пратя линк :)
цитирай
13. puk - От религиозната откачалница ес...
12.10.2011 20:35
От религиозната откачалница естирбг не може да се очакват особени познания по каквото и да било.
цитирай
14. saadi - Хахаха , много добре написано .
27.03.2012 03:17
Бравос !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlokuche
Категория: Други
Прочетен: 738907
Постинги: 105
Коментари: 1164
Гласове: 1332
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031